LA CRONICA

En la pista nº1 i després de la baixa inesperada de JL, la incorporació precipitada del Beni i la reestructuració dels equips, en parelles de fet, ha propiciat la derrota sense pal · liatius de l'equip de Novetlè, que en cap moment han estat rivals per al N º 1 i Johnny, aquest últim i després de les seues actuacions, el Nº1 de Santillana perilla greument.
El detonant de la victòria de Regal i Pepe B ha estat en la "filípica" que, a meitat de la partida, ha infligit Regal al seu company Pepe amb la mirada atònita tant dels rivals com els jugadors de la pista n º 1, que han estat més de deu minuts pendents de la perorata de Regal, però que a fi de comptes ha produït l'efecte esperat. Pepito C. Jornet ha debutat en els els matiners molt dignament, pero, li haguessin pogut situar en una pista amb una mica de més visibilitat, altra vegada serà, company.
A la pista n º 3, el més significatiu ha estat la combinació de la saviesa de Amarilla amb la força de Xiquet n º 2, davant de l'exquisida estètica dels rivals, Richard i la reincorporació de l'English-Student, que ens propiciarà moltissims matins de glòria i reptes.

Comments

Richard said…
Apart de la saviesa del amic AMARILLA y la forca del rosen li poses la magia y el ambisc y ya poden jugar el dobles en la COPA DAVIS