LA CRONICA

Una setmana més, hem pogut disputar tres partides en una època de l'any molt complicada pel que fa a la metereologia i la manca de convicció que algun matiner ha tingut a l'hora d'anar a disputar el sagrat deure dels diumenges al matí.
Gràcies a la presència d'un suplent de luxe com és The Eggs' Boy de Barxeta, que passava per allí, es va poder resoldre una situació gens agradable per als altres components de la partida, amb aquest gest de The Eggs' Boy es guanya a pols el dret a la titularitat, moltes gràcies i benvingut.


El duel fratricida de la pista n º 2 entre L'actual n º 1, Jhonny i l'anterior n º 1, Santillana semblava el moment per refermar el lideratge per part del gran Jhonny, però no ha pogut ser així i Santillana ben recolzat per Richard, s'han imposat amb relativa facilitat a la corretjosa parella formada pel propi Jhonny i el sempre competitiu Regal, en el seu descàrrec la parella perdedora ha al.legat motius de "fair play" per justificar la desfeta, el cert és que el resultat és inamovible, un altre dia serà amics.

A la pista n º 1, la circumstancial parella formada pel Capatàs i The eggs' Boy mai no han ofert la consistència necessària per inquietar els Emilio, que sense fer cap esforç extra sempre han portat el control del joc.

Els Vells Rockers, una vegada més han demostrat el seu punt d'honor al aconseguir sortir vius de l'empenta desplegada per El Republicà, que segons han comentat els propis rivals quan millor ha jugat ha estat "cara al sol" i la fortalesa física que és Xiquet n º 2.

Comments

rosen said…
Gran cronica de nuestro amigo Beni, solo le ha faltado comentar que nuestro amigo amarilla, despues de la lección del 1º Tomo de nuestro capatas, ha puesto en practica los poderes a la salida del sol contra Jornet i Rosen, y han quedado en el primer set como dos "cajarneres" sin poder de reacción.