LA CRONICA

Després d'una setmana mogudeta a causa de la crònica i el comentari apareguts al blog a sobre l'actuació de l'anterior n º 1, anem a veure si després del escalabre sofert pels seus rivals, a vore si avui quedem bé i no se'ns enfada.
Santillana, ben secundat per Xiquet n º 2, han resolt un partit de manera impecable contra els neòfits Xiquet n º 1 i Pepito Cala que ni tan sols han estat capaços d'inaugurar el marcador, res a veure amb la partida de la court n º 3, on la parella formada per Jhonny i Jl s'han desfet dels sempre corretjósos i irregulars correcamins (beni i Richard) que havien guanyat el primer set, però gràcies al canvi de tàctica i al lideratge de Jhonny han sabut donar la volta al marcador, res a veure amb la resistència que els van oposar a Santi & Cia seus rivals.
Per a que Santi li torni arrabassar el n º 1, al seu amic de l'ànima encara necessita una actuació digna d'aquest guardó.
La partida que queda per ressenyar, una jugada dudusisima ha resolt un matx molt competit, on la veterania i lideratge de l'Infantil Amarilla s'ha fet notar.

Comments

Unknown said…
"SI DUDAS, CALLA"
debería de ser la ética deportiva.

en la partida del play-boy "antón" y Amarilla, contra el "Lord inglés" y el "capataz", pasó de todo un poco.
El primer set no tuvo color, pues la pareja Antón/Amarilla se lo adjudicó con un rotundo 6-0.
El segundo set estuvo más disputado,pues se llegó al "tie-breek" con polémica incluida
por una bola de "ojo de halcón".
la pareja del "lord y el Capataz" perdieron el juego por el handicap que les supuso jugar "CARA AL SOL".

NOTA.- si algún matiner quiere perfeccionar su juego "cara al sol"tiene que ponerse en contacto con el especialista "CALA" alias CHORNET, no cobra nada.