LA CRONICA

El més destacat d'avui no és el resultat de cap partit, sinó el problema que han patit els veterans i experts matiners que s'han vist sorpresos per uns joves i espavilats jugadors que han impedit gaudir de la pista de terra batuda als Amarilla Santi and cia.
Com que a partir d'aquestes dates en que el temps millora ostensiblement i el sol pràcticament no molesta, si no posem mesures aquest fet es repetirà en més d'una ocasió.
El primer i principal, MAXIMA PUNTUALITAT, després ja anirem comprovant qui arriba abans i si es pot apuntar o no, repetim, màxima puntualitat.

Pel que fa a les partides en si, encara que ens pesi, va notant-se el declivi de Santi tot i que en aquesta ocasió ha tingut l'ajut inestimable de l'juvenil Amarilla i ni així han pogut amb Xiquet n º 2 i JL, en el seu descàrrec cal assenyalar que han hagut d'utilitzar dos superfícies diferents, dura i terra.
Pel que fa a la nova estrella emergent, Johnny, ha fet honor a les expectatives esperades i acompanyat del seu ara inseparable Rafa, s'han desfet sense pal. liatius dels ex-telefonistes, Capatàs i Jornet, per la qual cosa la seua carrera cap al n º 1 és imparable.
La tercera partida ha enfrontat al Lord Anglès i Richard contra dos dels Emilio, el d'El Genovés i el de Novetlé, que després d'una irregular actuació s'han imposat en tres sets als GUAPOS oficials del club.

Comments

Anonymous said…
Amarilla estamos ávidos de tus certeros comentarios