LA CRONICA

Aquest diumenge només hem pogut reunir vuit matiners. Ho avançat de la temporada i les lesions tant mentals com físiques han fet la resta.
A la court núm.1 s'enfrontaven El Lord i Xiquet núm.2 contra l'autoproclamat n º 1 i JL, a priori semblava que anava a ser un reconeixement a Santi en el seu afany de proclamar de manera definitiva MVP, però no, el gran joc desplegat per la combinació de veterania i joventut amb cops precisos i potents a les linies han malmès el seu ascens en un dia clau ja que l'etern rival i amic, Johnny, es trobava de baixa a causa d'una inoportuna lesió de colze, enhorabona als vencedors (LORD I Xiquet N º 2) i paciència als perdedors perquè esport i relacions socials són difícils de compaginar.
A la court núm.2 teníem per una part als blogeros Richard I Beni i d'una altra a V. Mollá i El Gran Amarilla, la meritòria actuació d'aquesta parella unit als errors puntuals en els moments importants del Beni van inclinar la balança des del primer moment cap a Amarilla i Mollá que es van desfer en dos sets (7-5) (6-3 ), un altre dia serà blogeros.
ESPEREM I DESITGEM LA RÀPIDA RECUPERACIÓ DE TOTS ELS LESIONATS I DESAPAREGUTS, US ESTIMEM

Comments

rosen said…
Con la llegada del verano, tenemos que organizar en serio el final de curso, habra que ponerse "guapo" para la comida o cena que se organice. Rogamos nos indiquen los capitanes si el sastre pasará por el club o tendremos que ir nosotros a la tienda para que nos tomen medidas.
Anonymous said…
Els trages o vestits els haureu de comprar i pagar vosaltres del sou que cobreu. No vos arriba tant lluny la sort i, sobretot, no disposeu d'un càrrec important que vos permeta fer aquestes coses tant "normals" avui dia. De totes maneres, sempre vos quedarà, per damunt de tot, la dignitat i la honradesa. Salutacions.