El Beni

Com haureu pogut comprovar des de fa unes setmanes, el Beni no apareix entre els jugadors que setmanalment disputen les partides dominicals. Aquest any volia tornar a disputar la cursa del Castell, per a això havia començat a entrenar al costat d'aquest cronista i quan estava agafant la forma es va lesionar, degut entre altres coses al sobreesforç en voler compaginar, tennis, pàdel, futbol etc.. ....L'edat no perdona.
Després del corresponent part de lesió, i una vegada realitzades totes les proves pertinents pels Drs. Vila, han descartat el seu pas pel quiròfan, almenys, de moment, si bé hi ha un xicotet trencament de fibres del tendó d'Aquiles, el més preocupant és la tendinitis crònica en el mateix tendó i altres malalties també cròniques d'anteriors lesions, el remei fonamental és el repòs i el descans , així és que tenim fotògraf per estona. Dos mesos sense jugar, si més no .... Qui aguantarà al Beni?.


ÀNIM XIQUET

Comments

Boti. said…
¿Y que vamos hacer sin tú, en los terrenos de juego?.
A cuidarse BENI.
Mil abrazos.
Anonymous said…
BENI ÁNIMO, TUS FUERZAS, TU SONRISA Y LA PARTE OPTIMISTA QUE HAY EN TI, NOS DICEN QUE PRONTO VAS A ESTAR BIEN.CUÍDATE Y NO ABUSES DE TUS FACULTADES.UN ABRAZO DE TODOS LOS MATINERS DEL TENIS.
miércoles 28-10-2009
Anonymous said…
gràcies company
Luuis Félix said…
De parte de mi madre que lo actualices o hagas el blog en castellano para los que no lo entendamos...
Luis Félix said…
Tu blog enta bastante bien, pero faltan vídeos(Creo(No lo digo por poner pegas)), Aún así, me gusta bastante el blog, pero a mi madre no tanto(Ya lo sabrás porque lo has tenido que leer antes).

Hasta que nos veamos

Luis Félix González Blázquez.