Substitució

L'amic Richard ahir va publicar l'ordre de joc de les partides del proper diumenge, en què apareix el que açò escriu de company del Xiquinino, des de ja fa molt de temps havia pactat que aquest cap de setmana no estaria disponible per a jugar.

Santillana, fidel a la seua trajectòria de gran solucionador, ha intentat suplir el company amb un jugador de contrastada categoria, i a més recuperar-lo per els Matiners, aquest era Regal, que, com tots sabeu està de baixa tennística com a conseqüència d'una fotocòpia i les complicacions posteriors, doncs bé, vist el vist i les poques ganes que té de reincorporar-se als Matiners, li hem entrat per activa, per passiva, i fins i tot per passiva reflexa, a canvi només hem rebut un somriure forçat, per tot això ens veiem a la obligació de passar la foto de Regal de l'àlbum d'actius al d'amics i jubilats, però, estaríem encantats que tot això hagués estat un somni i tant Rafa com el Beni poguessin de nou anar a les set i mitja de cada diumenge a recollir-lo allà on ens indique, de moment estarà a l'àlbum dels amics i jubilats.

No obstant, la deserció de Regal, Santi, inassequible al desànim, ha promès per al diumenge una parella fora del comú i que pot donar molt a parlar, segur que no ens defraudarà. Temps al temps. Seguirem informant ... ?

Comments