SANTILLANA

El Beni, que com tots sabeu, a més a més del tennis és un dels dirigents de l'equip de futbol dels professors, ha convidat el Xiquinino, Santillana a l'argot futbolístic, a acompanyar-los a Tenerife per disputar un partit de futbol amistós a Los Cristianos.
Santilana, per la seva facilitat en les rematades de cap, és una peça anhelada per completar la davantera de qualsevol equip i en aquesta ocasió que el Beni es troba un poquet mes lesionat li serviria de molta ajuda tant al camp com a fora.
Després de molt rumiar i buscar-se excuses increïbles ha declinat la invitació per els seus múltiples compromisos socials, es presentava una oportunitat única per conèixer una illa coneguda per l'amabilitat i familiaritat dels seus habitants que fan que et sentisques com a casa teua, llàstima una ocasió perduda per establir noves relacions socials...
De totes maneres, aquí el podem vore en plenitud, fent el que millor sap, futbolisticament parlant, rematar de cap, encara que amb una samarreta no gaire estimada per ell.
Tindrà por de volar? o no serà capaç de deixar el campanar de la SEU per tres dies?
Esperem els vostres comentaris.

Comments

Anonymous said…
POR FAVOR BENI, NO NOS APRIETES TANTO A SANTILLANA, QUE ES UNA ESPECIE A CUIDAR Y CONSERVAR;HA SIDO UNA REFERENCIA EXQUISITA EN LA PRÁCTICA DEL FÚTBOL,ES UN FENÓMENO EN EL TENIS, UN CRACK EN EL PADEL, Y UN FUERA DE SERIE EN EL ARTE DE "CASANOVA".CUÍDEMOSLO PARA QUE NOS SIGA DANDO TARDES Y NOCHES DE GLORIA.
santillana said…
AGRADEZCO TODOS LOS ADJETIVOS DEL ANONIMO, QUE SI FUERA MUJER LA INVITARIA A UNA GRAN VELADA, LO QUE PRETENDE EL AMIGO BENI ES SACARME DE MI ZONA DE CAZA,PERO YO ESTOY EN PERIODO DE REFLEXION Y AUNQUE ME HACIA ILUSION EL VIAJE ES DE MAL PASTOR DEJAR ABANDONADO EL REBAÑO.
Emilio Sala said…
Dels cracks hi ha que parlar sempre, fins i tot, be