1ª de Motos

Dissabte passat vam iniciar la temporada de primavera motard. Richard havia programat una excursió per concretar el dinar dels Matiners al Faralló de Dénia, però degut a diverses causes, l'equip va quedar reduït als organitzadors, Pepito i Richard, acompanyats de Isaïes, que reforça als Matiners, quan de motos es tracta i com sempre el Beni.
Rafa, el Capatàs i altres motards ens han promès la seua reincorporació gradual al grup en els propers dissabtes, també Eugenio, un altre amic especialista en motos ja està ansiós de començar les passejades.
Observem als motards des de Santana amb la vista de Xàtiva al fons, en una Isaïes, Pepito i Richard i en l'altra canviem a Isaïes pel Beni, que amb el seu posat i actitud juntament Pepito sembla que estan escortant a Richard.

Des d'aquí proposem dur a terme l'excursió a Dénia el dissabte 22 de maig, és a dir el proper. Com el viatge és més llarg, valdria la pena eixir una miqueta abans i així tenir temps de sobres per a realitzar les gestions previstes i gaudir d'un esmorzar al costat del mar.
Que us sembla, 8h. en al bar de Novetlè, en ruta cap a la capital de la Marina?
Parlem aviat ..

Comments