DINAR DE PRIMAVERA
Per fi dissabte passat vam celebrar el anhelat dinar de primavera, després de diversos intents fallits pel que fa a dates i ciutats vam poder reunir-nos i conjuntament passejar pel carrer Campos, prendre un aperitiu a la Bodega, lloc típic de la ciutat i donar-nos un passeig per les Rotes, previ al menjar que ens havien preparat Pepito i Richard al Faralló amb la peculiaritat que no només degustàrem el conegut arròs, la gamba ratllada, els altres mariscs sinó també els calamars i el polpet Torrat, exclusiu de Dénia , donant motius per comparar els àpats de Gandia i Dénia, com a bons esportistes que som, la competitivitat sempre és bona i saludable, a menys que menyspreem l'equip rival.
Els dos dinars celebrats fins ara, independentment dels organitzadors han estat francament excel.lents, però valdria la pena preguntar-se ... cal que passe tant de temps per celebrar una reunió d'aquest tipus?. Nosaltres tenim la paraula, el debat i la solució.
Els dos dinars celebrats fins ara, independentment dels organitzadors han estat francament excel.lents, però valdria la pena preguntar-se ... cal que passe tant de temps per celebrar una reunió d'aquest tipus?. Nosaltres tenim la paraula, el debat i la solució.
LES FOTOS LES TINGUEM EN EL NOU ALBUM
Comments
Se supone que tendríamos para cada evento un importe de noventa euros por Matiner.