Trofeu Tot Sants

J.L. i V. Mollà guanyen el trofeu de Tot Sants





Richard sempre tracta d'inventar alguna cosa per tal de mantenir els Matiners enfeinats i en tensió, així, l'altra setmana, se'ns s'acostaven dos dies de festa amb possibilitat de jugar dues partides seguides. Va decidir que, les parelles que unís el sorteig jugaran els dos partits però amb una excepció, les guanyadores del Diumenge jugaran entre elles el dilluns i proclamar l'equip guanyador del mini torneig de tots sants, els perdedors haurien jugar la final de xocolata. Dit i fet, encara que no comptàvem amb un convidat de pedra, el temps, que va impedir que les finals tindran lloc el dia previst, per la qual cosa l setmana passada no hi havia ordre de joc. Es van celebrar ahir diumenge.
Les semifinals van donar un resultat relativament normal, Richard-Xiquinino es van desfer amb facilitat d'Amarilla-R.Antón, que com tots sabem es troba recuperant-se de la malaltia que va patir aquest estiu, en l'altra semifinal V. Mollá i JL, van obsequiar amb un "Roscón" de Reis als Emilio's, que quan van voler reaccionar ja es trobaven a la dutxa.
La final va oferir una lluita dura i noble que es va decantar a favor de la parella emergent, JL i V. Mollá, no sabem si per intercessió divina o només pel bon fer de la parella de Matiners, a la final de consolació es va imposar la parella dels Emilios, després d'una partida mi competida.
Al final, els guanyadors van posar per la premsa, satisfets del triomf aconseguit, seguidament convidar als perdedors a compartir l'alegria, un d'ells, Xiquinino va declinar la invitació, no hi va haver més remei que recórrer a l'arxiu per a incloure una foto de Xiquinino per donar constància que va participar i va perdre. També incloem fotos dels participants a la final de consolació.













De ALTER

Comments