ASSEMBLEA GENERAL


Una vegada més se'ns convoca per l'Assemblea General Ordinària per donar compte de les activitats del Club, aprovar la memòria anual, el compte de resultats i la previsió de despeses i ingressos per al present any, tot això d'acord amb els estatuts del Club.
Anem per parts, en l'escrit de la Junta Directiva no s'inclou, com és preceptiu, la Memòria Anual del Club, amb l'excusa del valor monetari de la impressió en paper de l'esmentat document. Resulta si més no xocant, sobretot, després d'aprovar l'any passat una inversió molt important per a la dimensió del Club i la seua situació econòmica. Si volem conèixer els comptes resultants hem de desplaçar-nos a les oficines i perdre temps i axí que la Junta Directiva compleixca amb la seua obligació. Si la impressió d'aquest fullet "desquadra" el pressupost, al segle XXI hi ha alternatives, els comptes són públics i perfectament es poden penjar a la web del Club, amb o sense contrasenya, en cas contrari es pot donar a entendre poc interès a mostrar aquests comptes .

També s'inclou en l'ordre del dia "Projectes i propostes de la Junta Directiva". En l'escrit de la Junta Directiva no s'inclou cap proposta futura ni l'estat de la inversió aprovada l'any passat que comentàvem en el paràgraf anterior. Finalment se'ns demana: "participació en l'òrgan de decisió, en el qual, democràticament, els socis decideixquen sobre les actuacions que haurà de realitzar la Junta".
Perfecte, la participació dels socis en la gestió del Club, irreprotxable, només hem de trobar a faltar un xicotet oblit, per poder decidir de qualsevol tema és imprescindible disposar d'informació de les propostes amb el temps suficient per poder estudiar-les, contrastar-les i així poder decidir amb els suficients elements de judici, en cas contrari és una farsa disfressada de procés democràtic

Comments

rosen said…
Empezamos la primavera con el garrote, despues de las revueltas de los paises arabes y africanos,¿nos toca ya ha nosotros?.
Emilio Sala said…
garrote?
guante blanco