AGRES

Huí hem canviat de registre i ens hem desplaçat a Agres en plena Serra de Mariola a gaudir del paisatge i del menjar de muntanya i cullera.
 Ja no la podem anomenar el dinar amb l'estació climatològica corresponent perquè, gairebé eixim a dinar al mes.
Teníem anunciada la incorporació al club gastronòmic del nostre company i amic Pepet, però ell i l'altre sènior del grup ens han tingut prou més de mitja hora pendents de la seua arribada, provocant una animada conversa sobre això, que si apareixerien a Ibi, Alacant o Múrcia . Al final encara ens ha sobrat temps per gaudir de les especialitats de la casa i xerrar animadament fins que els barcelonistes ens han comminat a aar el campament per veure en viu i en directe la primera derrota d'aquesta lliga.
De nou ens congratulem de la incorporació del gran PEPET i fem constar el buit que han deixat "il Capo", Xic i "Xiquet n º 2" que per diferents motius familiars no han pogut assistir.

Comments

Anonymous said…
el dinar sobresalient,la anécdota espectacular y lo més important no es tindre molta fama, o molt de poder, o molts diners, lo més important es tindre bona salut, bons amics y ser de la penya els matiners. y a més a més que el cava el pague "PEPE EL FORNER"


Emilio Sala said…
qUE EL PAGUE O QUE EL VULLGA PAGAR?