Diumenge de pasqua

La pasqua és sinònim de reunió amb familiars i amics de manera que l'activitat esportiva queda en segon pla, però sempre es pot rebuscar i concertar, almenys una partida, que és el que vam poder preparar per ahir diumenge gràcies a la inestimable mediació de Richard.
D'una banda, Amarilla i l'última incorporació als Matiners, Blai i de l'altra, el també veterà English Lord i este blocaire. El matx va transcórrer plàcidament per als interessos de l'equip del Lord en el primer set. El segon va ser molt emocionant, l'equip de Amarilla va disposar de cinc boles de set que van ser neutralitzades pels rivals, que al seu torn  van tenir dues boles de partida en el 6-5, que també van ser anul·lades amb la inestimable col·laboració de El Capatàs , que en aquells moments passava per allí. El set i el partit es va resoldre amb una magistral volea de revés "smashada" del Lord en el joc decisiu del segon set.
El esmorzar posterior va transcórrer amb la companyonia habitual, però deixant-se traslluir un cert ressentiment per la derrota soferta a la pista. Aprofitant la festivitat de Sant Vicent, i amb l'ànim de dissipar aquest ressentiment, els guanyadors van oferir per avui la revenja, que, evidentment, va ser acceptada.
Amb la incertesa de si es podia entrar al club o no, que com no podia ser d'altra manera, a les vuit ja estàvem en pista. El partit va  ser un passeig per a la parella liderada pel Lord.
El esmorzar de pasqua si que va ser especial amb l'aportació de matèria primera de qualitat de la de granja de Blai, ací teniu la prova gràfica
 

Comments

Anonymous said…
blai
Anonymous said…
O.k.