Ranking. Proposta

 El ranking proposat per Amarilla als Matiners ha funcionat de meravella, a ningú ha deixat indiferent, uns perquè van davant, altres per que van darrere, perquè falten partides per jugar, perquè baixen a segon divisió, cadascú te la seua opinió i totes divergents, en definitiva ha revolucionat el galliner, però clar, deurem eixir del cercle de manera que tots quedem mitjanament satisfets de la competició i d’alguna manera siga més o menys equitatiu entre tots el jugadors.

 El proper dijous, almenys dos jugadors arribaran a la mítica xifra de vint partides jugades, els altres jugadors ens moguem en una forquilla des de dinou fins a nou.

 Per una finalització digna de la competició hi ha dos mètodes : 

 1º Com ja hi ha dos jugadors que han jugat vint partides, competició acabada i l’any que ve més i millor. 

 2º Fer un aterratge suau i prolongar la competició fins que almenys la meitat dels jugadors arriben a eixa xifra. I com podem arribar a eixa meta i mantenir la tensió competitiva?. La proposta concreta és: prolongar la competició fins que almenys dos jugadors arriben a vint-i-cinc partides, evidentment hi haurà algú que també passarà els vint, altres que es quedaran a les portes i una minoria els vint partits quedaran lluny. Tots aquells que superen els vint partits triaran els vint millors resultats, menyspreant els altres, evidentment els que juguen vint o menys no poden triar, sols el jugats. Aixina el resultat final es prou més homologable que tallar de sobte, no obstant això, el grup es sobirà i decideix.....

*A la dreta tenim la  enquesta que tambè la farem al whats, posicioneu-se'n, per favor

Comments