POSTERS MATINERS 2008 2020





La tardor de 2008 va ser el punt d’inici d’un projecte que perdura fins l'actualitat amb diversos graus d’implicació al llarg del temps per part dels fundadors del blog MATINERS DEL TENIS.

MATINERS DEL TENIS ha sigut testimoni de les múltiples activitats que hem realitzat, des de les partides setmanals del nostre esport favorit, que amb el pas del temps i com a conseqüència de l’entrada en l’edat de jubilació s’han convertit en almenys dos; mai ha anat el tenis soles, sempre s’ha acompanyat del corresponent esmorzar o dinar, en funció de l’horari i d’ahí a la tertúlia post partit; altre dels forts dels Matiners, ací, si que som mestres en l’art de la confrontació d’idees i postures com el posterior final amigable; la gradual incorporació de quasi tots a l'exercit de reserva de Yolanda Diaz-Ministra de Treball i responsable dels jubilats- ha fet que les activitats s’incrementaren i posem com a exemple les vegades que ja hem fet el 
Camiño do Santiago i que la previsió del proper d'ací a uns mesos  està en l’aire per la greu situació que envolta a tot el món, amb l’esperança que la situació millore i puguem fer-lo. Set dies convivint durant 24 hores posa a prova a qualsevol grup que fa tants anys que estan junts, sempre hem eixit reforçats. També s’han ampliat les eixides cultural-gastronòmiques i per no parlar de les activitats del disseny, audiovisuals o fomentant la competitivitat, sempre amb la finalitat de cohesionar al grup on Amarilla ha sigut i és el líder indiscutible i indiscutit, però no l’únic, cal recordar el magnífic vídeo del viatge de l’any passat que va realitzar Ximo. Ara per definir exactament als Matiners cal anar al blog i vore com ho feia el meu amic i Matiner honorífic Luis Villacé:Este grupo es una forma manifiesta de unidad en la diversidad. Cada uno proviene de un campo profesional distinto y distante en las destrezas y en las ideas, y todos juntos constituyen un colectivo que confluye en una buena convivencia a través de gestos coadyuvantes a la diversión, a la crítica, a la risa... Sus momentos de vida compartidos son siempre esfuerzo y entrega. Nada es objeto de indiferencia, sino de contraposición de estilos, o de cortos y acalorados debates sobre cualquier devenir en cualquier momento. Al final siempre triunfa la armonía. Todos son conocedores de que son diferentes y todos saben que se necesitan para la charla y para la risa”.

Doncs bé, com déiem abans, de tot açò s’ha encarregat el blog, fins a 2017, des d’aleshores fins ara Richard ha mantingut un filet d’unió amb les convocatòries de les partides i ara amb més força i ganes reflotarem i adequarem a la modernitat l’esmentat document, que, com diria un secretari de qualsevol societat, és el llibre d’actes del grup.

Anirem a poc a poc posant-lo al dia i com a mostra hem recopilat totes les convocatòries des que tenim arxius.

POSTERS 2008 2020


RICHARD & bENI




Comments