VACUNACIÓ COVID19 I ELS MATINERS

 

FROI VACUNAT

La Unió Europea, mitjançant la EMA, agència europea del medicament, durant el mes de desembre va aprovar i autoritzar de manera provisional la distribució de la vacuna contra el COVID-19 de l’empresa Pfizer/BioNtech, en primer lloc i posteriorment la de Moderna.

L'elaboració de l'Estratègia de Vacunació COVID-19 a Espanya és un mandat del Ple del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut (CISNS), òrgan col·legiat de sanitat en el qual participen els consellers de sanitat de les comunitats i ciutats autònomes i el Ministre de Sanitat.

En la primera fase, que previsiblement durarà fins al mes de març, s’aplicarà als majors de residències i tot el personal que els atén, la resta del personal sanitari i persones amb discapacitat, dependents no institucionalitzats.

 El 27 de desembre va ser en la majoria de països de la UE l’inici real de la vacunació, és sabut que a tot arreu ha sigut un poc vacil·lant a causa de la distribució en si mateix i del pla de cada estat o comunitat autònoma; fa la impressió que a poc a poc va normalitzant-se.

 FROI SÀNCHEZ és un dels poquíssims  MATINERS que encara està treballant a la seua plaça de metge d’atenció primaria al Centre de Salut de Xàtiva, per tant com es tracta de personal sanitari i de risc, ja té inoculada la primera dosi, esperem que la segona i definitiva vinga en temps i forma.

ELS MATINERS som un grup de tenistas amb una forqueta d'edat que transita entre els seixanta i els  setanta i molts, és a dir, personal de risc; ens congratulem que un company i amic siga capdavanter en rebre la immunitat al bitxo. Esperem i desitgem que més prompte que tard estiga a l’abast de “Exèrcit de Reserva de Iolanda Diaz (jubilats).

 

ÀNIMS, JA QUEDA MENYS


Comments