LA CRONICA II

En l' estrictament tennista els dos Matches que és celebraren van ser tremendament competits, en tots dos es va haver de dilucidar el triomf en el tie break del tercer set, bona prova de l'equilibri entre les parelles que conformen el Club dels matiners.

A la court n º 1, Amarilla i JL van vèncer als anglòfils -Lord-Beni) després que aquests van desaprofitar diverses pilotes de break en el tram final del tercer set que hagués pogut decantar el resultat a l'altra part de la pista, però han estat uns dignes vencedors en un gran partit tremendament disputat. Com sempre la "gatorrería" d'Amarilla ha estat fonamental. (2-6), (6-3),(7-6).

A la court n º 2 es van veure les cares els inseparables Rafa PB i El Gran Santi contra el sector de l'automòbil, V. Mollà i Richard, després de rebre les suculentes ajudes de Zapatero que no només han portat un increment de les vendes sinó també una gran millora en el joc i la moral dels components. Santi per la seva banda i degut a la seva gran capacitat de treball en diversos àmbits ha descuidat el seu esport favorit, beneficiant als seus rivals que amb tenacitat i aplicació decantaren el matx al seu favor en el ja esmentat tie break del tercer set.

Comments