LA CRONICA

COURT Nº 1

El passat diumenge es va incorporar als matiners el Beni que venia de complir amb el seu treball a l'illa d'Eivissa, el sorteig li va deparar un company de luxe per la rentrée, Xiquet n º 2, que es troba en un esplèndid moment de forma i si a això li afegim que Xiquet n º 1 encara està convalescent de la seva lesió de braç i El Xiquinino, a causa de les seves múltiples ocupacions no pot concentrar-se en el noble esport del tennis.

El Matx va ser molt còmode per a la parella Xiquet n º 2-Beni que, sense forçar la màquina es van anotar el primer set (6-3), no obstant això i degut a aquesta facilitat, el posterior relax, va portar que el segon set fos un passeig per Xiquet n º 1 i EL Xiquinino,(6-2) sembrant de dubtes a la parella oponent. En el tercer set les aigües van tornar a la seva llera i de manera fulminant (6-1) Xiquet n º 2 i Beni es van fer amb el Matx.





COURT Nº2
A causa del pla E, el sector de l'automòbil està adquirint una gran força, els representants en els Matiners han estat imbatibles, però ... aquesta setmana han hagut de jugar en equips diferents i el seu bon fer ha fet que es jugués un Matx d'alt nivell competitiu.
L'hàbil JL acompanyat pel terrorífic drive de Richard s'han imposat de manera rotunda (6-3) a la parella capitanejada pel veterà Amarilla i ben complementat per la força de V. Molla. Com era d'esperar els perdedors en cap moment s'han rendit i han protagonitzat un segon set al límit que els ha proporcionat un acurat triomf al tie-break, atesa la durada del Matx han hagut de signar l'empat que d'alguna manera ha satisfet a tots.

Comments