Agraïments,

El dissabte passat vam tenir una jornada inoblidable, com es pot veure a les fotos publicades a l'esquerra d'aquestes línies, perquè això sigui possible hem d'agrair la tasca desinteressada de: Presidents dels clubs de Tennis de Gandia i Xàtiva, responsable de logística del CT Gandia, VANESSA i VMG en el disseny i creació dels Pòsters.


Menció a part mereixen els organitzadors del dinar, Johnny i Santi, que van triar el lloc i el menú, Enhorabona companys.

P.D. Com no teníem fotos del President del C.T. Gandia hem aprofitat esta per agraïr l'hospitalitat.

Comments

Unknown said…
he entrado en el blog y he visto el reportaje tan estupendo del desplazamiento a Gandía.en primer lugar tengo que felicitar a los organizadores por lo bien que resultó todo.también quiero dar la enhorabuena a Pepe el del Popular, por dos motivos,el primero por la seriedad en el plan contable, "un sobresaliente" y en segundo por lo bien que nos desplazó en su "focus", un prodigio en la conducción, nos dió una lección de profesor de autoescuela.asímismo agradecer a todos los compañeros la buena jornada que se pasó por la magnífica armonía que hubo. y por último mención eapecial para "el beni" la alegría dels matiners, por el gran reportaje con todo lujo de detalles que se ha currado.
en fin un día para recordar.
"si deu vol hasta el añ que vé"