PEPITO CALA

Pepito va tenir la brillant idea de proposar una quota setmanal per celebrar un dinar de confraternitat dels Matiners, des d'aquest precís moment ha servit per a tota mena de comentaris per part dels diferents socis del Club, donant opció a infinitat de càbales sobre la destinació final dels diners, el restaurant escollit o si el menú serà econòmic o amb tots els luxes. La veritat és que, idees d'aquest tipus fomenten l'amistat entre els tennistes i evidentment els quilos.
En principi i segons les nostres primeres previsions ens desplaçarem el proper dissabte 19 de setembre al CT GANDIA, on jugarem un partit de dobles i així obrir la gana que si no passa res fartarem en el Restaurant L'Ham, un cop, el GRAN XIQUININO i el seu inseparable Johnny hagin tancat tant el menú com el preu.

DES D'AQUEST LLOC CONVIDEM A COMPARTIR AQUEST ESDEVENIMENT A TOTS AQUELLS QUE NO HAN PARTICIPAT EN LES QUOTES I ELS AGRADARIA UNIR-SE A LA FESTA.

Finalment i seguint amb els rumors de la gestió financera de Pepito, podem certificar que, en aquest aspecte, no estem parlant de PEPE EL DEL POPULAR, però ........... si atenem a les fotos que podeu veure en aquesta pàgina ......... mmmmmmmm.

Comments