MILLORA AL CLUB DE CAMP

            MILLORA AL CLUB DE CAMP

En l'última primavera publicàvem en este bloc el projecte pendent d'aprovar de millora de les tres pistes de tenis dures ja totalment obsoletes pel pas del temps, l'orientació i el poc èxit en les actuacions o la seua carència d'elles, que han anat devaluant-les fins a deixar-les únicament per a l'entrene dels més joves. El projecte també incloïa la construcció d'una pista de pàdel panoràmica. Doncs bé, este projecte, passats els terminis previstos d'aprovació de l'assemblea, licitació i construcció ja ha arribat al seu fi i hui és una realitat palpable com així ho testifica la magnífica foto que acompanya este post del nostre company AMARILLA, en que s'observa clarament la nova orientació de dos d'elles, NORD-SUD, que tan bé ens vindrà als Matiners en els diumenges d'hivern.

 Esta millora suposa un pas qualitatiu important per a mantindre i millorar les instal·lacions del club i propiciar que durant un llarg període de temps no es precise inversions netes, només de manteniment.


 No voldria finalitzar este post sense agrair els esforços de la directiva a portar a bon port este ambiciós projecte, que no hauria pogut consumar-se sense l'extraordinària tasca realitzada pels empleats del Club, LUIS I SALVA, que ho han sigut tot en l'obra, des d'obrers qualificats, electricistes, directors d'obra o inclús responsables financers. ENHORABONA A TOTS i que es complisca la promesa de no obsequiar-nos amb cap derrama addicional.

Comments