D. FERRER AL CLUB DE CAMP BIXQUERT II


Âlbum complet de fotos. punxeu ací

Fa uns dies donàvem compte de la visita programada del David Ferrer al club per oficialitzar la posada en marxa de les tres pistes remodelades. El que es preveia com una jornada de festa, en alguns moments previs al dia concertat, es va convertir en un malson per directiva, empleats i tècnics, a causa del terrible temporal de pluja i vent que vam patir a les jornades prèvies.

El dimarts 6, vam despertar amb una lleu millora de l’oratge, ja no plovia, però amb amenaça seriosa de pluja, Els Matineres fidels a la costum i al nostre nom, a les vuit del matí ja érem a les instal·lacions del club per iniciar l'activitat esportiva que el temps ens permetés, i primera sorpresa, les pistes en què havia d'impartir el clínic David Ferrer estaven sent sotmeses a un assecat exprés per part de tots els estaments del club des de feia força estona amb tota mena d'artefactes de més o menys nivell tecnològic, tasca que va perdurar tot el matí amb la incertesa de l'evolució meteorològica, com a mal menor l'activitat quedava posposada a la vesprada. Per la nostra part vam poder completar un partit de pàdel i romandre expectants davant l'evolució dels esdeveniments. Fins passades les dues de la tarda no es va poder confirmar la celebració de l'esdeveniment.

La crònica de l'acte i un ampli reportatge fotogràfic és a la web Club de Tenis Camp Bixquert. Aquí, donem compte de tots aquells detalls que van incidir d'alguna manera en el nostre grup.

A La foto de portada, ens acompanya l'entrenador de David Ferrer, Paco Fogués, millor jugador comarcal de tota una època, gran atleta i millor persona, que no només dirigeix ​​els entrenaments del seu pupil amb rigor i minuciositat sinó que també exerceix de espàrring a un nivell altíssim, brindant-nos una hora llarga d'entrenament francament extraordinària, per la seua banda David va exercir de mestre de cerimònies: dirigint el clínic, va parlar als assistents, es va deixar fotografiar amb els pares, amb els fills, amb els directius, d'aquesta manera, de l'altra, una i mil vegades, ni una mala paraula ni un mal gest i amb una paciència infinita i tot això previ a l'entrenament, que com ja hem comentat a un nivell altíssim per part dels dos i transmetent una complicitat entre tots dos que el que és un treball queda convertit en divertiment entre amics. I a més a més amenitzat per un amic comú. Miguel Vila.


Els Matiners no podíem romandre aliens a la voràgine de les fotos i vam ser uns més dels aficionats que ens fotografiàrem amb l'ídol. El resultat el podeu veure a l'àlbum que incloem al principi del post, confeccionat a partir de les fotos dels nostres mòbils i de les que ens ha cedit desisteressàdament Javi Sala, les de qualitat són seues, les altres ... de tots.

Comments