D. FERRER AL CLUB DE CAMP BIXQUERT

DAVID FERRER

En aquest blog ens hem fet ressò del projecte de remodelació i canvi d'orientació de les tres pistes dures. Avui hem rebut la notificació de la directiva de la inauguració oficial amb la presència al Club del màxim exponent del tennis valencià David Ferrer, el proper DIMARTS, 6 DE DESEMBRE 2016

 Amb la planor que el caracteritza, impartirà un clínic als alumnes de l'escola del club, ens mostrarà l'esforç i la il·lusió d'un tennista de 35 anys que ha estat top-ten durant molts anys. Entrenarà de la de la mà del seu entrenador i amic Paco Fogués i finalitzarà la seva estada compartint dinar amb tots aquells que així ho desitgen al local social del club.

 Els Matiners ens congratulem de la iniciativa de promocionar el tennis amb la presència de tan il·lustre convidat, només demanem al "millor tennista de la història que no ha obtingut títol de Grand Slam" que tinga a bé fotografiar-se amb el grup al complet, fins al moment només disposem de la foto del crack amb un dels nostres millors tennistes, però no amb tots. Gràcies per anticipat Ferru.

Comments