EL RANKING

EL RANKING DEL MATINERS

M’he permès la llicència de comentar els quadres elaborats per Amarilla i fins i tot ordenar-los d’acord amb diversos criteris, aixina tots estem contents perquè tenim algun criteri que ens beneficia. Comencem pels partits jugats. La disparitat es immensa 14 partides el que més i 5 el que menys, per a que siga un poc comparable a algun acord es tindrà que arribar per equilibrar el desfase. (Els partits jugats estan en negreta)

El segon quadre ens mostra el total de punts guanyats, al final també hi haurà que ajustar les partides jugades, però una cosa clara es que la selecció de Novetlè baixa de categoria, encara que falta definir el criteri per el qual en els mateixos punts qui va davant o darrere, el primer, en este cas però en més partits jugats El Xiqui. (El total de punts està en negreta)



Per finalitzar plantegem un tercer quadre d’elaboració pròpia a partir de les dades d’Amarilla que tracta de corregir les disfuncions entre partits jugats i punts, el que fem es dividir els partits jugats entre punts aconseguits i ens dona el coeficient de punts aconseguits per partit. Amarilla  (El coeficient està en negreta)



 D’esta manera crec que tots estem contents i podem posar l’èmfasi on ens convinga,

NOTA; set guanyat un punt, dos sets guanyats tres punts,

Comments