CONFINAMENT I. GIULIETTO & TITO





En el confinament,  per motivació pròpia o per indicació de l’autoritat competent en la matèria, hem hagut que fer neteja general de la casa, començant per armaris, calaixos, material electrònic, papers, i com no, fotografies i en aquestes estem quan algun company ha desempolsat records de fa molts anys. En este post: GiuliettoPequeño SaltamontesJuliet o Julio Borràs que diu el seu DNI, segons qui el cride, ens ha fet arribar una foto molt curiosa; es tracta de la final de la Setmana esportiva que tradicionalment es celebrava al club en el mes d'agost, no es posen d'acord amb el resultat, a hores d’ara no sé si encara es fa.  


Un equip està format per Rafa Llorens, Tito i el seu fill major, l’altre per Giulietto i el fill major de Pepet Moscardó, àlies RosquiPanatta; la curiositat de la foto ve perquè Rafa per culpa d’una lesió crònica al genoll ja fa molt de temps que l’ha fet deixar la pràctica activa del tenis.


La proliferació de la tecnologia ha possibilitat disposar de càmeres fotogràfiques digitals en els mòbils; la immediatesa condueix a tindre fotografies de qualsevol acte a l’instant....Rafa va deixar de jugar abans del boom, és per el que a pesar dels milers de fotografies que disposem en este blog, d’ell vestit de tenista pràcticament és la primera.

 La foto la incloguem en l’àlbum EL PARTIT, que per cert s’havia quedat fora de la Galeria fotogràfica del blog. Ara ja està 

Comments