EL LORD ANGLÉS

De lord angles

EL LORD OPERAT

Des de feia temps ja ho havíem anunciat, el Lord estava pendent d'una operació de menisc per millorar-li el rendiment a la pista, en més d'una ocasió dèiem que el pas pel quiròfan era imminent, ens va passar com en el conte, tantes vegades anunciant i altres tantes sense operar-se.
Ahir, i en un comentari en aquest blog nostre amic Amarilla va anunciar que l'operació s'havia realitzat amb resultat positiu.
Ara mateix ja podem confirmar el resultat de l'operació i el seu estat físic. Amarilla, huí,ens ha informat que va ser operat de menisc a l'Hospital de Xàtiva pel Dr Arriete, que va necessitar obrir-li el genoll per deixar en perfecte estat el menisc i netejar unes calcificacions que tenia adherides, se li va admnistrar anestèsia epidural, pel que la seua recuperació fou més ràpida, ha passat la nit a l'hospital, rebent l'alta en el matí de hui, reincorporant-se al seu domicili on es recuperarà ràpidament per tornar a les seues llargues caminades i sobretot a la cita domincal amb Els Matiners, aquí serà més fàcil la reinserció sobretot si parlem de esmorzar i tertúlia.
RECUPERAT PROMPTE, T'ESPEREM


Comments