XIQUININO i MARIA



Tenim la confirmació oficial que l'absència del Xiquinino a la cita dominical amb els Matineres, ha deixat tirats a tres companys, s'ha degut a una indisposició passatgera que l'ha tingut fora de combat durant la nit i ben entrada la matinada. La colitis s'ha degut a la ingestió d'aliments en mal estat , circulava el rumor pel Club que es devia a l'angoixa per la cita que tenia concertada amb Maria, la xica de la foto que adjuntem, però ni una cosa ni l'altra, com diria el seu fidel amic Johnny, uns somien amb fer gols per l'esquadra i altres ... ni estan malalts ni s'han citat amb Maria, només es queden dormidets "esperándolas venir".

Comments

riki said…
Si Jaume Morell agarrara a la Sharapova esta l'anava a dixar ben contenta, i ell quedaria per la mort-subita lo mal es que despres de d'somiar ya no podria a tornarse a dormir
Anonymous said…
Si chiquinino no va poder assistir a la partida, els seus motius tindria, si van ser acontentar a MARIA coneixent-li podria afirmar que haurà deixat el pavelló ben alt, i si no va ser amb ella, igualment tindria altres motius……. O Marias…….