LA CRÒNICA


Com estava previst, hem celebrat el tradicional dinar de tardor amb un resultat espectacular en totes les circumstàncies, d'entre tots els que han participat en la preparació de l'esdeveniment hem de destacar l'encomiable tasca de Pepito, sempre atent en el seu paper de tresorer i en totes activitats se li han presentat, ha sigut i és l'ànima del grup; no ens abandones, difícilment podrem continuar amb aquestes reunions sense tú, gràcies per tot, si de cas les reparteixes entre tots els teus col.laboradors

Només lamentar l'absència de companys Matiners que per diversos motius no han assistit al dinar, intentarem, si és possible, que, els pròxims dinars es reincorporen . També hem tingut altes, una molt significativa, El Capatàs, a qui intuïm la voluntat de, poc a poc, tornar als Matiners, el temps ho dirà. L'altre amic que ha vingut, Rafa, company de fatiga del Lord en les llargues caminades per obtenir la Compostela, de moment encara no juga al tennis, ja vorem.

La reunió s'ha dut a terme amb la complicitat i el bon rotllo que se li suposa a persones adultes, només alterat per alguna paraula més alta que una altra, fruit de l'alegria que dóna la presència dels amics i sobretot el Juvé i Camps ben fresquet, res important.

De dinar de tardor

Comments

Anonymous said…
Sólo quiero comentar de la comida del sábado, la buena armonía que existe en el grupo de amigos de"els matiners".Ahora bien, he notado la aparición de un nuevo "gallito" en el gallinero.Atención. porque es algo pequeñito, pero muy peligroso,está muy bien dotado tanto física, como intelectualmente.Será muy interesante ver lo que pasa en nuevas disputas.
un abrazo a todos los que estuvimos en la comida y a los demás que no asistieron por diversos motivos.